Hitta de populäraste elbilarna

Är du nyfiken på en ny elbil? Marknaden för elbilar blir allt större i takt med den ökande populariteten. Läs om de mest populära elbilarna här!

Som spekulant av elbilar är det lätt att gå vilse i djungeln. Valet av fordon är inte helt enkelt, utbudet är stort och elbilarna tar en allt större del av marknaden. Behöver du lite vägledning? Då ska du läsa vidare; här kommer vi presentera några av de mest populära elbilarna just nu. Vi kommer också tipsa dig om laddningsmöjligheter för din nya elbil.

Ladda din bil med Efuel

Låt oss börja med en viktig del av elbilsägandet: själva laddningen av fordonet. Det är viktigt att se över möjligheterna till laddning i form av en laddstation i anslutning till bostaden. Lösningarna är flera, men en mycket vettig sådan är en laddbox från Efuel. Genom att välja elbilsladdning från efuel kan du vara säker på att du har en av marknadens mest kompetenta lösningar. Efuels laddstationer fungerar för alla elbilar och går att installera över hela landet, oavsett bostadsort.

Elbilen – alternativet som blir alltmer populärt

Varför är elbilar egentligen så populära? Anledningarna är flera. Det är till att börja med en teknik som verkligen ligger i tiden, där miljövänligheten är i fokus. Kostnaden är ett annat betydande skäl att välja elbil och då främst vad gäller drivmedel. I tider där bensin och diesel blir allt dyrare, blir det en stor ekonomisk besparing att istället tanka el. Tänker du på att välja de tider på dygnet då elen är billigare, har du många slantar att spara.

Några populära elbilar

Det släpps elbilar i rasande takt på marknaden och det är inte helt lätt för konsumenten att hänga med i svängarna. Här är dock några av dagens populära elbilar:

• Tesla Model 3. Det här är i sanning en modern klassiker som dessutom är föregångare inom mycket av den teknik som används i elbilar idag.
• Volkswagen ID.4. Familjevänligt rymlig SUV som utsågs till World Car of the Year 2021. Här får alla plats, inklusive packning.
• Kia Niro. En koreansk bil som utmanar konkurrenterna med ett attraktivt pris och bra räckvidd.